این موارد با ثبت اطلاعات مورد نیاز گله امکان پذیر می باشد .
رکوردگیری گله های گوشتی :
یکی از اقدامات بسیار مهم در پرورش طیور ثبت آمار و ارقام در کلیه مراحل پرورش می باشد .در پایان هر دوره رکوردهای بدست آمده را می توان با استانداردهای ارائه شده مقایسه نمود . توصیه می شود که علاوه بر ثبت اطلاعات کلی یک نسخه از آن در هر آشیانه نصب گردد . بطور کلی اطلاعات مربوط به هر گله گوشتی می تواند شامل موارد زیرباشد :
تهویه ، دما ، رطوبت نسبی ، وسایل و تجهیزات مصرفی ، هزینه ها ،کود ، برنامه واکسیناسیون و دارو ، نورروشنائی ، برنامه خوراک (دان) ، وزن کشی(سرعت رشد) ، مصرف دان ، مصرف آب(نسبت مصرف آب به دان) ، تلفات و حذف .
جداول مورد نیاز برتای رکورد در گله می تواند به صورتهای زیر طرح شود :
جدول برسی عملکرد گله های گوشتی
1 – مصرف دان
قیمت کل |
قیمت واحد |
نوع |
وزن |
تاریخ |
|
|
|
|
|
قیمت کل |
وزن کل |
2- تحویل به کشتار گاه
قیمت کل |
قیمت واحد |
وزن (کیلو گرم) |
تعداد |
تاریخ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جمع |
3 – خلاصه عملکرد گله
|
حذف تلفات کل گله |
|
وزن متوسط مرغ تحویلی |
|
تعداد روزهای پرورش |
|
غذای مصرف شده |
|
ضریب تبدیل غذایی |
|
تعداد در متر مربع |
|
وزن در متر مربع |
|
متوسط به ازاء کیلو گرم |
|
شاخه تولید |
4 – برسی اقتصادی گله
ریال |
هزینه |
ریال |
در آمد |
|
جوجه |
|
فروش مرغ |
|
دان |
|
کود |
|
دارو واکسن |
|
سایر |
|
پوشال |
| |
|
آب |
| |
|
برق |
| |
|
سوخت |
| |
|
کارگر |
| |
|
سایر |
| |
|
جمع هزینه |
|
جمع در آمد |
سود و زیان | |||
ملاحظات |
جدول ثبت آمار درگله های گوشتی
مؤسسه تحویل دهنده |
تاریخ تحویل جوجه |
مرغداری |
کارخانه جوجه کشی |
تعداد اولیه |
آشیانه ابعاد |
ملاحظات |
واکسن و دارو |
وزن گرم |
نوع دان |
رطوبت درصد |
درجه حرارت |
تلفات و حذف |
سن روز |
تاریخ |
| |||||||||
|
|
|
مصرف |
نوع دان |
|
|
درصد |
حذف |
تلفات |
1 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جمع هفته اول |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
11 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14 |
|
| ||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جمع هفته دوم | ||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
15 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
17 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جمع هفته سوم | ||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
22 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
26 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
28 |
| |||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جمع هفته چهارم | ||||||||