علم و دامپروری

تخصصی دام- دامپزشکی ،طیور و آبزیان و بیماریها ( لطفاْ در رابطه با این وبلاگ با نظراتتون ما رو در نشر علم همراهی کنید.)

علم و دامپروری

تخصصی دام- دامپزشکی ،طیور و آبزیان و بیماریها ( لطفاْ در رابطه با این وبلاگ با نظراتتون ما رو در نشر علم همراهی کنید.)

« بررسی اثرات پودر سیر درمرغان تخمگذار و جوجه های گوشتی »

مقدمه :

سیر با نام علمی  (Allium Sativum )در اکثر نقاط جهان  به عنوان ادویه و داروی گیاهی جهت پیشگیری ودرمان انواع بیماریها (ازجمله بیماریهای قلبی ) مورد استفاده قرار می گیرد.

 (Allicin) ماده مؤثر موجود در سیر می باشد که به مقدار ناچیزی از دستگاه گوارش جذب می شود .

فرآورده های متفاوت سیر که در بازار قابل دسترس هستند به دودسته تقسیم می شوند :

1. محصولات غنی ازآلیسین         

 2. محصولات فاقد آلیسین

 فرآورده های حاصل از عصاره گیری سیر در مرغان دارای اثر هایپوکلسترولمیک  می باشند .

  خواص سیر شامل:
- Hypolipidemic                       - Hypoglycemic           

- Hypothrombotic                               - Hypotherogenic

- همچنین سیر به عنوان کاهنده سطوح کلسترول در مرغان تخمگذارو گوشتی و نیز به عنوان منبع گیاهی محرک رشد در جیره های جوجه های گوشتی معرفی می شود .

بررسی اثرات پودر سیر در مرغان تخمگذار :

در طی مدت تغذیه با سیر ، پارامترهای تولید تخم مرغ  ، وزن تخم مرغ  ، جرم تخم مرغ ، مصرف خوراک ، افزایش وزن روزانه و بازده خوراک تحت تأثیر قرار نگرفتند .

غلظت کلسترول زرده و سرم با افزایش سطوح پودر سیر کاهش خطی داشت .

بررسی اثرات پودر سیر در جوجه های گوشتی :

پودر سیر به عنوان یک ماده آنتی بیوتیکی طبیعی محرک رشد می تواند باعث ارتقاءعملکرد و بهبود کیفیت لاشه در جوجه های گوشتی گردد.

 پودر سیربا آنتی بیوتیکهای سنتتیک رایج محرک رشد از لحاظ افزایش وزن قابل رقابت می باشد .

سیر همچنین باعث کاهش کلسترول در جوجه های گوشتی می گردد.

تغذیه با پودر سیردر جوجه های گوشتی :

متابولیسم کلسترول و چربی را تغییر می دهد .

از فعالیت 3-hydroxy-3methylglutaryl reductase  و

Cholesterol 7α - hydroxylase جلوگیری می کند.

باعث کاهش خطی  غلظت کلسترول پلاسما ، کبد ، عضله سینه و ران همچنین تری ایسیل گلیسرول شد .

مقالات بررسی شده :

Chowdhury.S.R.‚ Smith .T.K. 2002. Effects of Dietary -

Garlic on Cholesterol Metabolism in Laying Hens . Department of animal and poultry science ‚university of Guelph ‚Ontario‚ Canada N1G2W1

- KONJUFCA. V. H. ‚ PESTI. G. M. ‚. BAKALLI .R. I. (1996-199). Modulation of Cholesterol Levels in Broiler Meat by Dietary Garlic and Copper. Department of Poultry Science ‚ the University of Georgia‚ Athens‚ Georgia 30602-2772

 

 

 

نظرات 2 + ارسال نظر
احمدرضا ولیپوری دوشنبه 1 مرداد‌ماه سال 1386 ساعت 01:06 ب.ظ

باسلام وخسته نباشید خدمت شما به خاطر طراحی بسیار جالب و جذاب این وبلاگ. تنوع و خلاقیت شما در جمع آوری این مطالب قابل تقدیر است و امید می رود که با به کار بردن مطالب جدید و نوآوری هایی که در علم دامپروری روی می دهد بتوانید بر کیفیت زحمات خود بیفزایید. با تشکر

کامران سه‌شنبه 2 مرداد‌ماه سال 1386 ساعت 12:04 ب.ظ http://ghasem17.blogsky.com/

سلام حاجی
بابا علم و تکنولوژیو دامژیوتر
مطالبت حرف نداره
با آرزوی ژیروزی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد